Σάββας Νάνος στον 94.0: “Τα πρώτα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής δεν είναι θετικά!”

Έκκληση να κάτσει επιτέλους στο τραπέζι και να συζητήσει με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το καλό της πόλης απηύθυνε προς το δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πολιτεία Πολιτών» Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, να μας ακούσουν, να προτείνουμε και όχι να συνδιοικήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Νάνος, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής δεν είναι καλά.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως μολονότι οι δημότες της Μεταμόρφωσης έστειλαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σαφέστατο μήνυμα να συνεννοηθούνε και να συνεργαστούνε για το καλό της πόλης, εντούτοις ο δήμαρχος δεν επικοινώνησε ούτε μία φορά με τη δημοτική του παράταξη.

«Ο κ. Σαραούδας κατάφερε να φτιάξει ένα αντι-Καρπετικό μπλοκ…!Δεν συνειδητοποίησαν όμως τι βάζουν στη θέση του κ. Καρπέτα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σάββας Νάνος.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο κ. Νάνος αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα αγοράς των οικοπέδων, στην άκυρη τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην απουσία φωτισμού από την πόλη, αλλά και στις θετικές πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης, όπως η αποχώρησή του από το Σύνδεσμο της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ).