Σάββας Νάνος: «Σε απόλυτο βέρτιγκο ο Σαραούδας!»

Κατώτερη των προσδοκιών, που καλλιέργησε προεκλογικά, αποδεικνύεται έναν περίπου χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές η δημοτική αρχή του Στράτου Σαραούδα στη Μεταμόρφωση, όπως δήλωσε ο επικεφαλής  της Δημοτικής Κίνησης “Πολιτεία Πολιτών” Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δυστυχώς, το δημοτικό μας συμβούλιο θεσμικά υπολειτουργεί και δεν θα έπρεπε, γιατί πρέπει να είναι το κορυφαίο θεσμικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νάννος, ο οποίος αποκάλυψε πως το δημοτικό συμβούλιο έχει συνεδριάσει μόλις 9 φορές, εκ των οποίων η μία δια περιφοράς, ενώ η Οικονομική Επιτροπή 19 φορές…!

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή είναι μερικές διανοίξεις δρόμων και αυτές αποσπασματικά, χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό.

«Επικρατεί ένα αλαλούμ στη Διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης. Δεν διοικεί με σχεδιασμό ο κύριος Σαραούδας και δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται διαρκώς σε βέρτιγκο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Νάνος.

Όσον αφορά την περίοδο της καραντίνας, εξάλλου, ο επικεφαλής της “Πολιτείας Πολιτών” επισήμανε πως δεν κλήθηκε ούτε μία φορά από το δήμαρχο να συνεισφέρει με τις δυνάμεις και τις προτάσεις του, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως ο δήμος λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με απευθείας αναθέσεις…!