Δημήτρης Χριστακάκης

Γεννήθηκα το 1981 στην Νέα Ιωνία Αττικής, με καταγωγή από το ακριτικό Διδυμότειχο Έβρου.

Από το 2000  ζώ στην περιοχή Μποφίλια της Μεταμόρφωσης, όπου πλέον δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά.

Τελείωσα τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Λαμίας και εγγράφηκα στο 2ο έτος του Παντείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με ειδικότητα Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων.

Υπηρέτησα την θητεία μου ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκα με το βαθμό ανθυπολοχαγού, έχοντας υπηρετήσει σε μονάδες υψηλής επικινδυνότητας και ευθύνης στη Σαμοθράκη Έβρου, και στην ΑΣΔΕΝ, από το 2005 έως το 2007.

Εργάστηκα ως στέλεχος πωλήσεων από το 2007 έως το 2012 σε γερμανική πολυεθνική εταιρεία λιανικού εμπορίου. Το 2012 συμμετείχα στην υλοποίηση του νέου project της εταιρείας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και ανέλαβα την επίβλεψη του τμήματος  Service του ηλεκτρονικού καταστήματος μέχρι το 2017.

Απο το 2016 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο της καφεστίασης ανοίγοντας καφετέρια στην Μεταμόρφωση και από το 2017 ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό.

Είμαι πατέρας 2 μικρών κοριτσιών και συμμετέχω ενεργά στις δράσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων όπου φοιτούν.

Φύσει και θέσει ενεργός πολίτης από τα μαθητικά μου χρόνια θεωρώ την ενασχόληση με τα κοινά, ως ελάχιστη υποχρέωση για την διασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μου.

Με τη δημοτική κίνηση Πολιτεία Πολιτών μπορούμε να φέρουμε την Μεταμόρφωση στη θέση που της αξίζει. Με καινοτόμες λύσεις, ομαδική δουλειά και μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, προχωράμε μπροστά με κέντρο τον άνθρωπο.