Ως Δημοτική Κίνηση σας παρουσιάζουμε το λογότυπο που από εδώ και στο εξής, θα συνοδεύει και θα εκπροσωπεί την Πολιτεία Πολιτών.

Συνηθίζεται να δίνεται το κλειδί της πόλης σε ανθρώπους που θέλουμε να τιμήσουμε για το έργο και την προσφορά τους. Εμείς σχεδιάσαμε ένα  κλειδί για τη Μεταμόρφωση για να τιμήσουμε την ίδια την πόλη στην οποία ζούμε, τους δημότες και τους κατοίκους της.

Βλέπουμε τη Δημοτική Κίνηση που έχουμε συστήσει ως κλειδί, λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Θέλουμε αυτό το κλειδί να  μας βοηθήσει να ομορφύνουμε την πόλη μας, να την κάνουμε ανθρώπινη, και λειτουργική, φιλόξενη για όσους ζουν σε αυτή και ιδανική επιλογή για να ζήσουν σε αυτή τα παιδιά μας.

Θέλουμε η Πολιτεία Πολιτών να είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα στη συμμετοχή όλων στα κοινά γιατί το καλό της πόλης είναι υπόθεση όλων μας.

Θέλουμε να δώσουμε το κλειδί αυτό στον καθένα από εσάς που πιστεύει ότι αξίζει να ζει σε μια πόλη πολιτισμένη που σέβεται τους  ανθρώπους και το περιβάλλον, που καινοτομεί ενώ συγχρόνως στηρίζει τις αξίες και τις παραδόσεις που έχουμε κληρονομήσει και που λειτουργεί ως μια μεγάλη οικογένεια με στόχο την ευημερία και την ασφάλεια όλων των μελών της.

Βλέπουμε και ελπίζουμε να δείτε  όλοι αυτό το νέο ξεκίνημα ως ένα κλειδί που είναι στο χέρι μας να πάρουμε και να χρησιμοποιήσουμε σωστά για να ανοίξουμε την πόρτα σε μια νέα εποχή για την Μεταμόρφωση.